SİİRT / KURTALAN - Tulumtaş Milli Egemenlik Ortaokulu

04844262037
Tulumtaş Köyü/Kurtalan/SİİRT
Vizyon
• Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile bütün velilerimizce gönül rahatlığı ile tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Karşılaştığı sorunlara çözüm geliştirme insiyatifi alan ve üretici düşünen bireyler yetiştiren, • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen ve özü iyi bireyler yetiştirn bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı ve iyi olmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzun Twitter ve İnstagram hesaplarından takip edebilirsiniz. Adresimiz: @MilliSiirt
08.30-15.00
Özel araç, Öğretmen Servisi
Servis Bilgisi
İlkokul ve ortaokul öğretmenleri birlikte kiraladıkları servis ile Kurtalan ilçesine git gel yapmaktadır.
Tulumtaş Köyü Kurtalan/SİİRT
24 km
Sportif Etkinlikler
Diğer Hususlar
Eğitim bölgesi olarak farklı alanlarda yetenekli ve akademik açıdan öğrencilerin çoğunun başarılı olduğu bir eğitim bölgesindeyiz.